KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Z wizytą w Hotelu Andel’s Łódź

05 czerwca 2018 roku uczniowie klasy II b w zawodzie technik hotelarstwa uczestniczyli w kolejnej wycieczce metodycznej, tym razem do unikatowego hotelu Hotel Vienna House Andel’s Łódź. Hotel ten mieści się w budynku dawnego zakładu tkackiego na terenie Manufaktury, największego w mieście centrum handlowo-usługowo-rozrywkowego. Podczas zwiedzania młodzież zapoznała się z historią obiektu, ofertą usługową, wyposażeniem i wystrojem różnych rodzajów jednostek mieszkalnych: m.in. pokoi superior, apartamentów dwukondygnacyjnych oraz apartamentu prezydenckiego, w którym mieszkał m.in. Justin Bieber. Pracownik hotelu omówił również procedury postępowania w nagłych sytuacjach m.in. udzielania pierwszej pomocy, pożaru, ewakuacji.

Młodzież miała okazję zobaczyć luksusowe centrum spa skySPAce, które obejmuje przeszklony basen z pięknym widokiem na miasto, jak również różnego rodzaju sauny, gabinet masażu czy centrum fitness. Uczniowie poznali również wyposażenie kilku sal konferencyjnych i restauracji Delight. Największe wrażenie na uczniach wywarła ogromna sala balowa, która może pomieścić ponad 800 osób.