KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Aktualności

List Ministra Zdrowia do dyrektorów szkół, pedagogów, rodziców w sprawie
wykonywania szczepienia przeciwko SARS-CoV-2 wśród nieletnich uczniów w
wieku od 12 do 15 roku życia.pdf_145KB


LOGOTYPY KOLOROWY EFS

Projekt pn. „Łódzcy specjaliści branży turystycznej – PROFESJONALNY HOTELARZ”

CEL:

Podniesienie kwalifikacji i kompetencji zawodowych oraz umiejętności uniwersalnych niezbędnych na rynku pracy u 4 nauczycieli kształcenia zawodowego oraz 100 uczniów (74K/26M) z Zespołu Szkół Ekonomiczno-Turystyczno-Hotelarskich im. Wł. Grabskiego z terenu województwa łódzkiego kierunku TECHNIK HOTELARSTWA w powiązaniu z otoczeniem społeczno-gospodarczym, co ułatwi przechodzenie uczniom z etapu kształcenia do etapu zatrudnienia przez organizację wysokiej jakości staży, udział w zajęciach specjalistycznych, w tym z umiejętności uniwersalnych na rynku pracy, spotkaniach i doradztwie edukacyjno-zawodowym, spotkaniach z otoczeniem społeczno-gospodarczym oraz doposażenie pracowni kształcenia zawodowego w nowoczesny sprzęt w okresie  01/05/2021-30/04/2023.

Wartość projektu ogółem: 1 016 964,56 zł

Dofinansowanie projektu z UE: 915 268,10 zł

ZSETH TT TP PLAKAT TABLICA INFORMACYJNA

ZSETH TH PLAKAT TABLICA INFORMACYJNA

ZSETH TE PLAKAT TABLICA INFORMACYJNA


POMOC PSYCHOLOGICZNA DLA ZAINTERESOWANYCH UCZNIÓW

UWAGA!  KOMUNIKAT DLA ZAINTERESOWANYCH UCZNIÓW ZSETH

Szkolne gabinety stomatologiczne otwarte także w czasie wakacji

Na podstawie porozumienia podpisanego między szkołą

a gabinetem stomatologicznym DAR-DENT, zgodnie z zaleceniami MEiN,

ZAPRASZAMY NA BEZPŁATNE PRZEGLĄDY I LECZENIE STOMATOLOGICZNE

do

NZOZ DAR-DENT Dariusz Zienowicz

Łódź, ul. Popiełuszki 51 m. 22,  blok 332

w godzinach:

pon.  12:00-18:00

  1. ------

śr.     10:00-18:00

czw.  12:00-18:00

  1. 10:00-18:00

sob.   10:00-14:00

ZAPRASZAMY

PO UPRZEDNIM UMÓWIENIU TELEFONICZNYM

nr 509-670-570


 Zapraszamy do obejrzenia filmów promujących szkołę.

     


  
 

Co roku "Perspektywy" tworzą listę najlepszych liceów i techników w Polsce. Kilka dni temu zamknięto 23 edycję tego uznanego rankingu. Wśród najlepszych w kraju jest ZSETH. Z radością i dumą informujemy , że naszej szkole  przyznano tytuł srebrnej szkoły. W Rankingu Liceów i Techników Perspektywy 2021 zajęliśmy 218 miejsce, co nas uprawnia do posługiwania się znakiem jakości szkoły-srebrną tarczą. Ale to nie koniec dobrych wiadomości. Znaleźliśmy się wśród dziesięciu najlepszych techników w naszym województwie, a w Łodzi zajęliśmy miejsce na podium-jesteśmy trzecim, najlepszym technikum w mieście!

To jest nasz wspólny sukces - nauczycieli, uczniów i rodziców. Gratulacje


Myślisz - "Nowoczesna Szkoła"
Mówisz - Zespół Szkół Ekonomiczno-Turystyczno-Hotelarskich w Łodzi

Zobacz nasze kierunki kształcenia

    

    


Nie będziemy pokazywać Ci pustego budynku.

Zobacz, co możesz robić, wybierając jeden z kierunków w naszej szkole


Obejrzyj prezentację o szkole przygotowaną specjalnie dla Ciebie

 


Zobacz, co Cię czeka, gdy wybierzesz naszą szkołę
Szkolny Tydzień KsiążkiProjekt unijny "Nowe perspektywy przyszłe szanse" - Portugalia
Drzwi OtwarteIV Szkolny Tydzień Książki
Wycieczka na kajakiWycieczka na Księży Młyn
Tydzień Książki w ZSETHJubileusz 110-lecia ZSETH
Manekin ChallengeI Szkolny Tydzień Książki

Chcesz zobaczyć więcej? Wejdź w zakładkę → Rekrutacja i → Kierunki kształcenia

 
Zakończenie nauki klas maturalnych 2020/2021

29 kwietnia 2021 r. odbyła się uroczystość zakończenia roku szkolnego uczniów klas IV. Mieliśmy zupełnie inne plany na pożegnanie abiturientów, ale los i wirus zdecydował za nas. Bardzo trudno było znaleźć odpowiedni wyraz dla emocji związanych z zamknięciem pewnego rozdziału w życiu. Dlatego też pomimo w...

Miło nam poinformować, że nasza szkoła zajęła ósme miejsce wśród najlepszych techników w Łodzi według najnowszego rankingu szkół ponadpodstawowych przygotowanego przez portal  WaszaEdukacja.pl . Portal przygotowuje ranking najlepszych liceów i techników z 18 miast wojew&oa...

Szanowni Państwo! 1 kwietnia rozpoczął się Narodowy Spis Powszechny Ludności i Mieszkań 2021, który potrwa do końca września 2021 r. Informacje, które zostaną zebrane  od milionów Polaków – w tym od nas samych – poszerzą i zaktualizują wiedzę o naszym kraju i jego mieszkań...

Zapraszamy do obejrzenia filmów promujących szkołę.        ...

Grupa wsparcia

23.03.2021
Grupa wsparcia

Grupa wsparcia

23.03.2021

Darmowa platforma wsparcia dla młodzieży i uczniów szkół licealnych dostępna w aplikacji mobilnej GrupaWsparcia.pl to w pełni darmowy i anonimowy portal dla ludzi szukających pomocy i wzajemnego zrozumienia, bezpieczna przestrzeń, gdzie wraz z innymi możesz walczyć z depresją, uzależnieniem i innymi życ...