KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Wydarzenia

Szkolny Festiwal Relacji

2 czerwca 2021 r. na terenie naszej szkoły odbył się „Szkolny Festiwal Relacji” z okazji Międzynarodowego Dnia Dziecka. W imprezie sportowo-rekreacyjnej wzięli udział uczniowie klas I – III wraz z wychowawcami. Młodzież świetnie się bawiła i chętnie brała udział w konkurencjach przygotowanych przez na...

Relacje górą!

1 czerwca 2021 roku - powrót do normalności po lockdownie był dla naszych uczniów bardzo ważny. Nareszcie nadarzyła się okazja do spotkań bez maseczek i  odbudowania klasowych relacji po długim okresie nauczania zdalnego. Podczas spacerów poszczególnych klas po parkach, laskach i spotka...

Noc Muzeów jest imprezą ogólnoeuropejską. To największe i jednocześnie najlepiej rozpoznawalne przedsięwzięcie kulturalne, które cieszy się ogromną popularnością od 2004 roku. Placówki biorące udział w Nocy Muzeów to miejsca związane m.in. ze sztuką, kulturą, historią. Będąc organizat...

Drugie Lotniskowe Targi Zawodoznawcze

22 kwietnia uczniowie wszystkich klas profilu technik eksploatacji portów i terminali uczestniczyli online w 2 Lotniskowych Targach Zawodoznawczych, które odbyły się na Lotnisku Kraków-Balice. Tegoroczna edycja Targów pozwoliła nam na poznanie lotniska od środka. Wzięło w nich udział ok. 3 t...

Szkolne obchody Dni Ziemi to wyjątkowa okazja dla naszej społeczności, aby jeszcze raz, może uważniej, przyjrzeć się Ziemi. Docenić jej wyjątkowe piękno i zrozumieć to, że jest niezastąpiona. Ziemia to nasz dom. Wszyscy chcemy, żeby był bezpieczny i zasobny. Ale wiecie co? Sami musimy się o to postarać! W tym roku pr...

Złote szkoły

29.04.2021

Złote szkoły

29.04.2021

Pierwsza edycja programu Złote Szkoły NBP pod hasłem „Giganci finansów osobistych” Miło nam poinformować , że uczniowie klasy II ATEg stworzyli Drużynę Ambasadorów Edukacji Ekonomicznej i wykonali zadania I edycji programu Złote Szkoły NBP.  Relację z ich spotkań z Ekspertem realizacji ...

VI Szkolny Tydzień Książki zakończony!

VI Szkolny Tydzień Książki to już historia. Dziękujemy nauczycielom naszej szkoły za przygotowanie tego święta książki oraz gościom i patronom za włączenie się w jego organizację. Na zakończenie wspomnienia. Działo się. Popatrzcie....

VI Szkolny Tydzień Książki - Kultura plakatem się toczy.

Prezentujemy wyniki konkursu plastycznego. Autorzy prac mieli stworzyć plakaty reklamujące filmy będące ekranizacjami lub adaptacjami.   Konkurs przeprowadzono w ramach VI Szkolnego Tygodnia Książki. Oto nagrodzeni twórcy:   I miejsce: Weronika Kaczmarek (kl. 4 ATH),  II miejs...

VI Szkolny Tydzień Książki - Kultura memem się toczy.

Prezentujemy wyniki konkursu satyrycznego. Autorzy prac mieli stworzyć memy zachęcające do obejrzenia filmów będących ekranizacjami lub adaptacjami. Konkurs przeprowadzono w ramach VI Szkolnego Tygodnia Książki. Oto nagrodzone prace i ich twórcy: I miejsce: Wiktoria Mucha (kl. 3 ATT) film Troja inspirow...

VI Szkolny Tydzień Książki - Wehikuł czasu rozstrzygnięty!

Prezentujemy Wam wyniki konkursu fotograficznego Wehikuł czasu. Konkurs ten przeprowadzono w ramach VI Szkolnego Tygodnia Książki a zadaniem autorów prac było ukazanie wybranych bohaterów literackich w XXI wieku. Oto nagrodzone prace i ich twórcy: I miejsce Julia Grzędowska, Maksymilian Karpiński...