KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: Wydarzenia

Galeria Na Drewnowskiej

Na samo zakończenie roku chcemy się podzielić ze wszystkimi miłą wiadomością, że w listopadzie 2020 r. udało nam się stworzyć pierwszą szkolną galerię prac naszych uczniów. Otworzyła ją wystawa pejzaży uczniów byłych klas pierwszych z roku szkolnego 2019/2020. Zapraszamy do obejrzenia pięknych, ciekawych ...

Wyniki konkursu na Kartkę Bożonarodzeniową

Wyniki konkursu na Kartkę Bożonarodzeniową Już kolejny raz uczniowie naszej szkoły biorą udział w konkursie informatyczno- plastycznym związanym ze świętami Bożego Narodzenia. Również w tym roku kartkę bożonarodzeniową wykonali chętni uczniowie z klas I-IV. Spośród wszystkich gotowych prac, zgodnie z re...

Młodzi chcą rozmawiać o tym, co dla nich ważne - Digital Youth Forum

Digital Youth Forum W świecie, w którym rzeczywistość wirtualna odgrywa coraz większą rolę, warto rozmawiać o tym, jak bezpiecznie się po niej poruszać, realizując przy tym swoje pasje. A dokładniej: jak rozwiązywać problemy i aktywizować ludzi korzystając z nowych technologii? Co każdy Ziemian może zro...

Świętujemy zdalnie? Świętujemy! Czyli o obchodach w naszej szkole 102. rocznicy odzyskania przez Polskę Niepodległości

Świętujemy zdalnie? Świętujemy! Czyli o obchodach w naszej szkole 102. rocznicy odzyskania przez Polskę Niepodległości Zdalne nauczanie nie przeszkodziło nam w świętowaniu jednego z najważniejszych dla nas, Polaków, dnia – 11 listopada, kolejnej rocznicy odzyskania Niepodległości. Obchody rozpoczęliśmy 4...

Konkurs plastyczny

Konkurs plastyczny W naszej szkole w ramach obchodów 102 rocznicy odzyskania niepodległości przez Polskę odbył się konkurs plastyczny na plakat upamiętniający „ Drogę Niepodległej” Zwycięzcom serdecznie gratulujemy i przedstawiamy wyróżnione prace. Natalia Kujawa Małgorzata  Gudal...

Kolejny sukces

05.11.2020

Kolejny sukces

05.11.2020

Kolejny sukces Trzech uczniów naszej szkoły: Anna Wincior, Adrian Niewiadomski i Miłosz Simiński w dniach 12.10-17.10.20,wzięli udział w ogólnopolskim konkursie zorganizowanym przez Akademię Młodzieżową pt. Bohaterowie Wiktorii 1920. Uczennica Anna Wincior zajęła VII miejsce w Polsce. Gratulacje Link ...

Nagroda dla naszego nauczyciela

Miło nam poinformować, iż z okazji Dnia Komisji Edukacji Narodowej pani Małgorzata Karolczak – Kierownik kształcenia praktycznego w naszej szkole, w dniu 14.10.2020 r. została uhonorowana nagrodą Prezydenta Miasta Łodzi II stopnia za szczególne osiągnięcia w pracy na rzecz rozwoju łódzkiej oświaty. ...

Akcje Oddawania Krwi w roku szkolnym 2020/2021 W tym roku szkolnym na terenie ZSETH odbędą się cztery Akcje Oddawania Krwi: - 15 października 2020 - 17 grudnia 2020 - 18 lutego 2021 - 16 kwietnia 2021 Wszystkie Akcje odbędą się w godzinach 8.30-11.30 w gmachu szkoły przy ul. Aleja 1 Maja 89. Uczniu: ...

Znamy wyniki zmagań konkursowych XXIV Przeglądu Twórczości Artystycznej Uczniów Szkół Zawodowych. Nasza maturzystka, uczennica klasy IV A w zawodzie technik ekonomista, Anna Wincior, znalazła się w zacnym gronie laureatów, uzyskując II miejsce w kategorii proza, za opowiadanie p.t. Huśtawk...

Europejski Dzień Języków

Jak co roku 26 września obchodziliśmy Europejski Dzień Języków Obcych. Z tej okazji w obu placówkach naszej szkoły pojawiły się plakaty promujące naukę języków. Poza tym we wszystkich klasach zostały przeprowadzone ciekawe quizy lub krótkie konkursy. Najlepsi uczestnicy otrzymali dobre oceny...